вторник, 10 януари 2012 г.

Подаръци за 8-ми март

Празникът на дамите наближава, а вие се чудите какво да подарите?! Предлагаме ви списък от интересни и лесни идеи, благодарение на които ще се спасите от безкрайното чудене!
- Парфюм - тук важно е да се допитате до продавачите. Те обикновено са наясно какво се купува най-често. Ще свърши работа и това, ако знаете името на любимия парфюм на вашата дама. Това е един от най-обичайните подаръци за жени.
- Дрехи - това е нещо, на което всяка дама би се зарадвала, но крие много опасности! Ако изберете много малък или твърде голям размер, дамите ще решат че не харесвате достатъчно фигурата им и ще си изпатите. Затова бъдете внимателни, за да не превърнете хубавия празник в истински кошмар!
- Бижу - няма дама, която да не остане очарована от подобен подарък. Обърнете внимание какво носи дамата преди да и купите нещо. Тук говорим за цялостния стил украшения, вида камъни и метал, от който са направени. И разбира се от главно значение е красивата опаковка!
- Компютри, телефони и друга техника - това е ценен и полезен подарък, но е добре да го изберете заедно, за да бъдете сигурни, че ще задоволява нуждите на вашата дама.
- Домакински уреди - абсолютно забранен подарък! В никакъв случай не купувайте подобно нещо, ако не искате да имате мнооого неприятности!
- Пари - много господа се опитват да се измъкнат от тежкия избор по този начин. Но за жалост дамите не приемат този "подарък" много добре! Затова ви препоръчваме да бъдете по-оригинални и дори да изберете нещо дребно ще е по-добър вариант!
И в крайна сметка, какъвто и подаръци да изберете не забравяйте да ги поднесете с много любов и уважение и със сигурност ще бъдат оценени!



Няма коментари:

Публикуване на коментар